home - kalender - informatie - nieuws - adressen - campings - kampeerwinkels - kampeerbladen - checklist - links - contact

Voorwaarden voor gebruik van Kampeerinfo.nl

Niets uit deze publicatie mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden d.m.v. druk, fotokopie of op welke andere wijze ook, zonder schriftelijke toestemming van Inter-IT B.V. B.V. Soest.

Inter-IT B.V. heeft deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij houden ons graag aanbevolen voor uw suggesties en commentaar.

Algemeen
Informatie op onze website kan door ons worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging of verplichting. Inter-IT B.V. zal de voorwaarden voor gebruik dan opnieuw op deze site publiceren.

Het bezoeken en bekijken van deze website valt onder deze gebruiksvoorwaarden en Nederlands recht. Alle geschillen zullen worden beoordeeld door de Nederlandse rechter. In het geval dat een onderdeel van deze voorwaarden voor gebruik door een rechtbank ongeldig of onuitvoerbaar zal worden geoordeeld, zullen de overige bepalingen van deze voorwaarden hun gelding behouden.

Intellectuele eigendom
De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. De auteursrechten berusten bij Inter-IT B.V., haar leveranciers en haar partners. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de website (waaronder begrepen maar niet uitsluitend tekst, presentaties, illustraties, fotoís en geluid) mag tenzij anders aangeven anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik, niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van Inter-IT B.V.. Wijzigingen op de inhoud van de website zijn verboden.

Handelsnamen en merken
Tenzij anders aangegeven, zijn alle handelsmerken, slogans en logoís die op de website getoond worden, al dan niet geregistreerde, merken of handelsnamen van Inter-IT B.V., haar leveranciers en haar partners.

Aansprakelijkheid
Aan de informatie die op deze site getoond wordt kunnen geen rechten worden ontleend. Inter-IT B.V. is niet aansprakelijk voor de informatie op sites die u benadert via deze site. Links naar andere sites worden aangeboden als service aan u. Inter-IT B.V. heeft geen zeggenschap over deze sites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Het is uw eigen verantwoordelijkheid te controleren dat deze sites vrij zijn van virussen en andere schadelijk zaken. Het is mogelijk dat producten of diensten in uw land niet door ons worden geleverd.

Vragen en suggesties
Alle door u aan ons verstrekte informatie (suggesties, ideeŽn en overig) wordt door ons beschouwd als niet-vertrouwelijk en openbaar, behalve als door u verstrekte informatie voor gebruik van deze website. Inter-IT B.V. wenst via deze site echter geen vertrouwelijke informatie te ontvangen.

Inter-IT B.V. kan ideeŽn en technieken die u ons stuurt vrij toepassen. Als u ons materiaal stuurt geeft u aan Inter-IT B.V. het onbeperkte, onherroepelijke recht deze informatie te gebruiken, waaronder door deze te vertonen, te wijzigen, te verwerken of deze te verspreiden en te registreren.
Niets uit deze publicatie mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden zonder toestemming en bronvermelding.


Copyright © 1999-2023 KampeerInfo.nl, onderdeel van Inter-IT B.V. - Contact - Disclaimer - Privacyverklaring