home - kalender - informatie - nieuws - adressen - campings - kampeerwinkels - kampeerbladen - checklist - links - contact

Kemdirect toiletkorrels verbeterd

 

Kemdirect toiletkorrels vanaf nu in een moderne en herkenbare verpakking. Bovendien is de samenstelling van de korrels verder geoptimaliseerd.

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit, gebruiksgemak en werking. In samenspraak met de meest kritische caravanners en camperaars zijn de Kemdirect toiletkorrels, voor het mobiele toilet in caravan/camper, ontwikkeld. De geoctrooieerde samenstelling is nu nog verder geoptimaliseerd en bevat zuivere siliconenolie. De olie smeert o.a. het schuifmechanisme, de rubbers en de pomp.

Kemdirect toiletkorrels zijn ongeparfumeerd. Door de hoge effectiviteit is het maskerende en vaak overheersende parfum overbodig. Kemdirect toiletkorrels zijn ongekleurd zodat morsen niet meteen een ramp is. De formule is uitermate veilig voor kunststof en rubber.

Wat vinden gebruikers van Kemdirect?
In de 3 jaar dat het product op de markt is hebben we een heel enthousiaste gebruikersgroep opgebouwd, zegt ing. Hans van Nijnatten, bedenker van de toiletkorrels. We hebben als nieuwkomer een heel beperkt advertentiebudget maar gelukkig voor ons werven tevreden gebruikers nieuwe gebruikers. Met name op de diverse camper- en caravansites en blogs op het Internet hebben we heel veel gratis reclame. Een deel van deze reacties hebben we verzameld op onze website (www.kemdirect.nl).

Geen zwarte vlokken in het spoelwater.
Veel mensen die bepaalde vloeistoffen gebruiken klagen over zwarte vlokken in het spoelwater. Gebruikers van Kemdirect toiletkorrels hebben dit probleem niet. Daarnaast hebben we voor het reinigen van de spoelwatertank Kemdirect tank- en leidingreiniger op citroenzuurbasis.

Beter herkenbaar, hogere kwaliteit.
De nieuwe verpakking is vochtbestendig en luchtdicht. Het solide hersluitbare kunststof bakje met een opvallend rood deksel is voorzien van kunststof etiketten die als het ware met het bakje zijn versmolten. Het bakje kan zonder probleem zomer en winter in de caravan of camper blijven. De korte zijden van het bakje zijn transparant zodat de gebruiker in één oogopslag kan zien hoeveel zakjes er nog voorradig zijn. Het bakje is ideaal om te hergebruiken voor de opslag van kleine materialen.

De nieuwe verpakking wordt dit voorjaar aan de pers en het publiek getoond op de Caravana in Leeuwarden, de Campervision beurs in Houten en de Caravan en Kampeerautobeurs in Hardenberg. Vanaf feb./maart 2007 te koop bij de betere kampeershops in Nederland, België, Engeland en Denemarken. Meer informatie: info@kemdirect.nl, telefoon 076-5497673 en op onze website www.kemdirect.nl.

Kampeerinfo.nl: 22-01-2007
© Niets uit deze publicatie mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden zonder toestemming en bronvermelding.


<< vorige pagina


Laatste 10 artikelen op Kampeerinfo.nl

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een camping koelkast?

Maximum snelheden met caravan of aanhanger

Rijbewijs B, BE of B+

LPG (autogas) in caravan of camper legaal of niet legaal?

Niet slaan maar schroeven met de Peggy Peg schroefharingen

Zonnepanelen op camper en caravan

Kemdirect toiletkorrels verbeterd

Caravan movers

Hoe voorkomt u dat de zekering op de camping eruit gaat?

De vouwwagenCopyright © 1999-2023 KampeerInfo.nl, onderdeel van Inter-IT B.V. - Contact - Disclaimer - Privacyverklaring